dilluns, 19 de novembre del 2007

Especial Copa Ibérica - El rival


Inauguro l'especial de la Copa Ibérica per parlar de qui es el rival contra el qui juguem i aportar unes cuantes dades sobre el seu equip.

CDUL Centro Desportivo Universitario Lisboa

Estadi:
Estadio Universitario Lisboa

Escut:
Com a escut tenen la seva distintiva U, de vegades acompanyada a sota per les sigles CDUL.

Samarreta:
La seva samarreta es completament de color Blau Fosc

Història:
El CDUL es va fundar el 3 de Març del 1952. El seu principal objectiu era fer promoció de l'esport universitari a l'area de Lisboa. Van començar amb l'atletisme però ràpidament van afegir noves seccions - Voleibol, Badminton i Rugby - sent el Rugby l'esport que més a contribuit a augmentar el prestigi del club.

Al 89 van conseguir que el famós apertura sudafricà, Naas Botha jugués al seu equip.

Han guanyat 17 Campionats de Portugal, 6 Copes de Portugal i 2 Copes Ibériques (Contra Valencia i l'any següent contra la Santboiana) el que fa d'aquest equip el qui té el millor historial del rugby portugués.

No han guanyat cap títol senior desde l'any 90 i van viure una epoca de serioses crisis internes que van culminar en el descens de divisió a la temporada 1999/2000. L'any seguent, van recuperar la categoria guanyant tots els partits, i des d'aleshores, basen la seva estructura en la formació de jugadors els primers fruits de la qual, són aquesta generació de juniors que van guanyar el passat Campionat Portugués i que porten 3 anys consecutius guanyant la Copa de Portugal Junior.

El seu equip Junior contra el qui juguem es un grup sòlid que juga competicions regulars (Campionat nacional Junior, Supercopa Junior i Copa de Portugal Junior) i que A PRIORI està més conjuntat que nosaltres.

Doncs bé ja sabem una mica d'aquest club, durant la semana parlaré de l'estadi i de la ciutat per ilustrar una mica el viatge.

Demá tothom a entreno a les 20:30 al Baldiri Aleu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En el blog de cdul tienes un pasatempo sobre lo resultado do nuestro juego, quien acertar primero en lo resultado ganha un iPod Shuffle. http://cdul.blogspot.com/

Abraços e hasta Lisboa,

Miguel Rodrigues

Anònim ha dit...

He estat miran una mica la web del contrari, i la vritat, algo em diu que la delantera tindra de treballa moltisim, semblen molt com diru, toskus xD. Espero que simplement tots donem tot el que tenim i no kedi res kuan akabem el partit, que si guanyem que sigui perque em estat millors que ells i si perdem, sera perque no ho em donat tot, doncs crec k tenim un ekip molt bo i amb moltes opcions de guanyar.

Segons he vist al link que han deixat aqui, fan una porra i qui l'encerti guanya un ipod shuffle
la majoria donen per guanyador als portugesos farem que perdin!!

PeP

Anònim ha dit...

A todos os juveniles de UE Santboiana :

Que façam uma boa viagem até Lisboa e que seja um GRANDE jogo.

Esperamos cá por vcs e que ganhe o melhor (espero que seja CDUL ....!)

A 3ª parte, um churrasco, vai ser, de certesa, muito boa !

Que tudo corra tão bem como há 2 anos.

Um abraço