dilluns, 10 de novembre del 2008

Forfait contra el Químics i partit amb el CNPN Enginyers

Aquest dissabte passat, la U.E.S. Juvenils va adjudicar-se per 0-7 (forfait) el partit del Campionat de Catalunya Juvenil contra el Químics. Tot i això, els dos conjunts (els de Barcelona amb 4 reforços de la nostra plantilla) vam disputar un amistós per aprofitar que érem allà, en el qual ens vam imposar per un clar 54-5.

Per altra banda, aquest dimecres dia 12 de novembre, a les 21:00 hores, jugarem per fi el partit doblement suspès contra el CN Poble Nou Enginyers, al Camp de la Marbella de Barcelona. Tenint en compte que es tracta d'un dels rivals més en forma del nostre grup, és molt important l'assistència a l'entrenament de demà, com sempre a les 20:30 al Baldiri Aleu, per preparar aquest enfrontament.

Per acabr, informar que a l'Àlex Roca li han hagut d'amputar la totalitat del polze de la mà esquerra, ja que la reimplantació va ser finalment infructuosa i el dit en qüestió no rebia prou irrigació sanguínia. Des de tota la plantilla volem donar molts ànims a l'Àlex en aquest nou contratemps i li desitgem una recuperació ràpida i efectiva.


Ferro Sant Boi!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

a la Mar Bella, no a Marbella eh

poca assistència a l'entrenament, esperem que al partit hi siguem encara més gent...

a currar que hi ha feina nois!

Marc

Anònim ha dit...

jajajajaajaj

veieu com l'arnau ha nascut per la corrupció fins hi tot canvia els noms dels llocs xD

aveura cuan canvies la plantilla i les fotos dl logo gandul mes que gandul

Anònim ha dit...

doncs, ni Mar Bella ni Marbella... partit suspès per tercera vegada.

largo