dimecres, 15 d’octubre del 2008

Valoració Torneo Melée / Partit CNPN Enginyers

El passat cap de setmana, l’equip Juvenil de la UES va disputar el Torneo Melée a Valladolid, contra el Salvador, el CRC Madrid i el CAU de València (finalment el Liceo Francés va declinar la seva participació).

Els resultats dels tres partits foren els següents:

CAU 17-03 UES
UES 19-20 CRC
Salvador 29-07 UES

Els primers dos partits es disputaren el dissabte a la tarda i permeteren deixar a la vista totes les mancances que encara pesen sobre nostre com a equip. Sobretot contra el CAU, el nostre conjunt es veié superat en tot moment i en la pràctica totalitat dels aspectes del joc.
El partit contra els amfitrions es jugà el diumenge i, tot i que vam sortir al camp amb molta més determinació i contundència, les baixes acumulades el dia anterior, sumades als cinc companys que ja no havien pogut viatjar per motius diversos, provocaren que la banqueta fos massa curta per afrontar la davallada física lògica després de disputar tres partit ens menys de 24 hores. L’equip anotà un assaig al primer minut i aguantà gairebé mitja hora perdent només per 8-7, però a partir d’aquí el conjunt local apretà l’accelerador i de nou ens veierem superats per les circumstàncies.

Malgrat els mals resultats obtinguts, és bo rebre aquests correctius encara en pretemporada, ja que així tenim molt més marge de millora de cara al tram decisiu de la temporada i podem conèixer d’entrada quins són els aspectes més fluixos del nostre joc per anar-los treballant al llarg de les setmanes, i així poder afrontar tots els partits amb les màximes garanties.

Per començar, aquest diumenge jugarem a les 11:45 al camp de la Marbella, contra el CNPN Enginyers, en el que serà el primer enfrontament del Campionat de Catalunya d’enguany en la nostra categoria. Els jugadors estem tots convocats a les 10 del matí al Baldiri Aleu.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La vau liar parda... Vaja vergonya...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

en fi...

ja sabem d'on venien uns quants components de l'equip el divendres abans de marxar...

Que, que vol dir això, com a jugador de l'equip i component del grup de jugador que tu sabràs d'on van vindre em sento ofès per aquestes paraules.
El divendres no recordo que ningú vingués d'altre lloc que de casa seva respectivament i a més ningú s’ha de ficar en la vida privada de cadascun dels jugadors que formen la plantilla, que jo recordi no cobrem sinó que paguem per jugar per això el que es fa fora del camp per part dels jugadors y dels entrenadors ningú s'hi te que ficar. I quan dic ningú vol dir ningú; ni el delegat de l’any passat, ni els entrenador, ni els jugadors del mateix equip, si per aquestes circumstancies no es rendeix al terreny de joc son els entrenadors el que han de decidir si juguen o no i no ho tenen que decidir pel que es fa fora del camp, sinó pel que es fa als entrenaments i al camp.

Atentament: Baby

Arnau Cobo i Vives ha dit...

En la primera edició d'aquest post vaig posar erròniament que el partit era a les 12:45, i en realitat és a les 11:45. Ara ja ho he corregit. La convocatòria és igualment a les 10 al Baldiri Aleu.

Anònim ha dit...

Baby, si te sientes aludido, es lo que hay. Además recuerda que no ofende quien quiere, sino quien puede. Yo particularmente no sé quien ha dicho eso, pero si comparto opinión, aunque con matices. Por lo que tengo entendido, y puedo imaginar, la noche del sábado sería animada en alguna habitación. Pues si alguien se había lesionado, ha dormir prontito o al fisio, como hicimos el año pasado los que nos hicimos daño, y si no te rompes, igualmente ha dormir prontito porque tendrías que sobreentender que tendrás que currar el doble, OTRA COSA ES QUE OS DIERA IGUAL, O LO QUE SERÍA PEOR, QUE SEAIS UNOS INMADUROS Y NO OS DÉIS CUENTA DE LA SITUACIÓN. Además los partidos contra el Salvador siempre son especiales, y ver ese resultado me ha dado vergüenza la verdad. Hay que tener autoregulación y no hacer según que cosas antes de entreno. Y recuerda que lo que haces en el campo es un reflejo de lo que haces en los entrenos y de la condición en la que acudes a ellos, pues todo repercute.

Anònim ha dit...

no eres la mejor persona para hablar de este tema ......
pero al menos ten el valor de firmar los posts, aunque yo ya se quien eres.
a parte no sabes lo que se hizo en las habitaciones y yo te aseguro que no muy diferente al año pasado

Baby

Anònim ha dit...

Que un desgraciat com l'anónim del segon comentari que vagi difamant contra l'equip, que es limiti a callar o a no deixar comentaris estupits, sino s'hauran de prendre mesures dràstices.
Aquest blog s'ha fet per donar informació sobre les actuacions de l'equip de juvenils i ningú té cap dret a menysprear el nostre equip ni el gruix de la plantilla.

POL

Anònim ha dit...

1.- Todo el mundo sabe quien soy, no hace falta que firme, si eres poco inteligente, héchale la culpa a tus padres.

2.- A mi NUNCA un compañero me ha tenido que llamar la ateción como lo ha hecho quien haya posteado esto:
"en fi...

ja sabem d'on venien uns quants components de l'equip el divendres abans de marxar..."

Quizás por que después de la fiesta éramos capaces de comportarnos en el campo. A mi nunca el salvador me ha metido tal tunda, campeón, y no me sirve la escusa del equipo.

4.- El otro día tube el placer de hablar con mucha gente que estuvo en las habitaciones y gente que no estuvo, y se de lo que hablo.

Simplemente te quiero decir que quien haya emitido el post número dos tiene TODO EL DERECHO ha hacerlo, pues por culpa de otros, el sale perjudicado, y lo siento, pero eso de que SOMOS un equipo no me sirve de nada, tan solo para limpiarte las manos.

Soy Sergio Morillo y creo que todo el mundo podía saber que era yo, verdad que si Arnau?

Anònim ha dit...

wueno aranau jo de tu em començaria a pensar de tancar el blog pk se t'esta anat de les mans

POL

Arnau Cobo i Vives ha dit...

Com ja es va avisar, tots els comentaris ofensius sense firma reconeixible de l'autor seran suprimits.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.