diumenge, 5 d’octubre del 2008

C.E.U. 0 - 62 U.E.Santboiana



Crònica de partit: C.E.U. vs U.E.S. (0-62) - 04/10/2008


15 inicial: 1-Dani Ferrón, 2-Edu Martínez, 3-Amirani Cichua, 4-Martí Salvador, 5-Arnau Cobo, 6-Ricard Abad, 7-Nil Pastor, 8-Víctor Cano, 9-Antonio Alonso, 10-Marc Puigbert, 11-Xavi Mas, 12-Miguel Arco, 13-Adrià Driéguez, 14-Isaac Barrera, 15-Pol Alsius


Suplents: 16-Robert Bors, 17-Fran César, 18-Marcos de la Fuente, 19-Ako Kvakhadze, 20-Hèctor Martínez, 21-Fran Moreno, 22-Pablo Pena, 23-Àlex Roca, 24-Adrià Sànchez, 25-Jordi Sorni


El partit s’inicia a les 15:00 amb un temps assolellat i calorós. El terreny de joc de les Pistes Universitàries es trobava certament en mal estat i molt dur, tot i que encara conservava intactes algunes brins d’herba. El partit, amistós, va constar de tres parts de 20 minuts.


En la primera part l’equip va pecar d’ansietat a l’hora d’atacar, segurament degut al fet que no jugàvem cap partit des del mes de maig. Es van veure alguns errors de mans en el joc dels tres-quarts i precipitació en la davantera pel que fa a la neteja dels rucks o en alguna de les touches. Tot i això, després de dues bones jugades de la línia, en Pol Alsius aconseguí anotar dues marques, una de les quals fou transformada per en Marc Puigbert. El resultat després dels primers 20 minuts era de 0-12.


Com és normal en aquesta mena d’amistosos, el cos tècnic va realitzar un gran nombre de substitucions, que van donar lloc a un joc potser no tan dinàmic, però sí un pèl més efectiu, ja que en Pablo Pena, en Marc i, de nou, en Pol, aconseguiren marcar com a conseqüència del bon treball de la davantera en la conquesta de l’oval i en la bona circulació que donaren a la pilota els tres-quarts. Tots tres assaigs foren transformats per en Marc, i d’aquesta manera marxàvem al segon descans amb 0-33 al marcador.


Finalment, en la tercera part, els entrenadors donaren entrada a tots els jugadors nous que aquest any s’han incorporat a l’equip, així com també provaren algun canvi de posició pel que fa als jugadors més veterans. El joc se’n va ressentir, i aquí va ser on es va notar la importància del treball físic que estem duent a terme des de l’inici de la temporada, ja que malgrat la davallada en la qualitat del rugby que vam practicar, aquests últims 20 minuts van ser els més productius pel que fa a assaigs. Els jugadors novells van demostrar que el treball tècnic del entrenaments també funciona i que s’estan adaptant ràpidament al joc. Prova d’això és la marca de l’Adrià Sànchez en el seu debut rugbístic. En aquest últim tram també anotaren marques en Marc, en Jordi Sorni, l’Adrià Driéguez ‘Baby’, que va transformar el seu propi assaig, i en Nil Pastor. L’Antonio Alonso també va transformar un xut a pals, mentre que l’Isaac Barrera i en Dani Ferrón van fallar els seus intents.


El resultat final, per tant, contra un equip que mai va oposar resistència, va ser d’un clar 0-62. Malgrat tot, hem de ser conscients que això és només un punt des d’on començar a treballar. Hi ha moltes coses a millorar (ampliar les jugades de touches, col·locació en la melée, possessió, més contundència en els rucks, circulació de la pilota, defensa col·lectiva, dinamisme, etc.), i tots ens haurem d’esforçar molt per assolir els objectius.


Ara arrenca la temporada de debò. Per començar, el cap de setmana que ve, al Torneo Melée de Valladolid, ens veurem les cares amb uns equips sens dubte molt més competitius que el C.E.U., i contra els qual podrem comprovar realment on som.


Ferro Sant Boi!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

akesta web ja comença a fer goig

jajajajaja


poletee

Anònim ha dit...

com molan els cumentaris del partit :)

adry

Anònim ha dit...

Se podría hacer una versión del comentario del partido en castellano?

Atentamente:

Perico

Anònim ha dit...

plis can you make comment's in english plis¿

Shark of wall street

Anònim ha dit...

Sie tun könnten, eine Version des Kommentars des Spiels in Kastilisch?

bitte